van_Aarst

Ronald van Leeuwen, lid van het managementteam van Associatie Uitvaartverzorging, blikt met gepaste trots terug op een roerige periode en ziet met vertrouwen de toekomst tegemoet. ‘Na maanden van strenge maatregelen zijn onze medewerkers als altijd vertrouwd dichtbij.’

‘Voor uw en onze veiligheid en gezondheid hebben we de afgelopen periode strenge maatregelen rond de uitvaart genomen. Natuurlijk moet een afscheid van een dierbare ook in moeilijke tijden goed verzorgd zijn. Daar heeft ons team zich tot het uiterste voor ingespannen. Gelukkig ontmoetten we veel begrip voor de afstandsmaatregelen en door creatieve oplossingen hebben we heel bijzondere uitvaarten kunnen verzorgen.’

Lees meer: Als altijd vertrouwd dichtbij

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen tijd onze dienstverlening moesten aanpassen naar de regels die de overheid had opgesteld. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers, onder deze moeilijke omstandigheden, toch heel veel mooie uitvaarten hebben mogen verzorgen.

Gelukkig zijn er weer verdere versoepelingen. De belangrijkste regel blijft: houd 1,5 meter afstand. Die regel geeft nog wel wat beperkingen; onderstaand treft u een aantal maatregelen aan die wij hebben genomen om deze afstand te kunnen waarborgen. Want het gezondheidsbelang van onze opdrachtgevers, bezoekers en medewerkers blijft voorop staan.

Lees meer: Coronavirus

Als kind zong ik al graag. En vanaf mijn zevende tot heden zing ik in een koor. De energie die ik krijg van een repetitie blijft me elke keer weer verbazen. En wanneer we met elkaar een lied ten gehore brengen heb ik regelmatig het kippenvel op mijn armen staan! Heerlijk. Zingen brengt me altijd weer in een goed humeur. Al eens geprobeerd om een liedje mee te zingen als je boos bent?

Lees meer: Onze heldin in Alkmaar: uitvaartbegeleider Mariska

Mijn liefde voor de natuur heb ik meegekregen van mijn vader. Als kind ging ik regelmatig, ’s morgens vroeg, met hem op pad op zoek naar reeën, herten, moeflons en zwijnen.

Lees meer: Onze held in Zaandam: uitvaartbegeleider Frank

Als jonge jongen wilde ik altijd bij de politie. Het leek me een spannend beroep vol avontuur en hulpverlenen aan mensen. Toen ik 13 jaar oud was kreeg mijn moeder een hersenbloeding. Hierdoor veranderde mijn leven enorm en kwam het ‘zorgen voor’ op mijn pad; thuis koken en helpen met allerhande zaken om het voor mijn ouders lichter te maken. Daardoor lag de stap van de middelbare school naar een MBO zorgopleiding ineens voor de hand.

Lees meer: Onze held in Alkmaar: verzorger Remco