Kool

Per 25 september 2021 zijn veel coronamaatregelen vervallen. Hieronder een overzicht hoe wij ons opstellen in de nieuwe situatie.

Coronatoegangsbewijs
In uitvaartcentra, crematoria en op begraafplaatsen is geen coronatoegangsbewijs noodzakelijk. U zult hier dus niet op gecontroleerd worden. Ook een gezondheidscheck is niet nodig. Uiteraard gaan wij ervan uit dat mensen die klachten hebben uit voorzorg thuis blijven.

1,5 meter afstand
Het is niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Het is echter verstandig om dit (waar mogelijk) wel te doen. Dit is ook het beleid in onze uitvaartcentra. Wij vragen u om de aanwijzingen van ons personeel desgevraagd op te volgen.

Basisregels
De basisregel: handen wassen en geen handen schudden blijft van kracht. Onze medewerkers zullen u dan ook geen hand geven. In onze uitvaartcentra staat bij de ingang een zuil waar u uw handen kunt ontsmetten.

Groepsgrootte
Er zijn geen beperkingen meer aangaande het aantal mensen dat wij mogen ontvangen in onze uitvaartcentra. Ook een vaste zitplaats is niet meer noodzakelijk. Qua catering is alles weer mogelijk.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0800-0375.