Dijkstra

Goed verzorgd en toch betaalbaar: de pakketuitvaart

Voor een mooie uitvaart die tot in de puntjes is verzorgd, weten veel Noord-Hollanders Associatie Uitvaartverzorging al jaren te vinden. De nieuwe goedkope uitvaarten zijn een mooie oplossing voor mensen met een kleine beurs en voor mensen die de uitvaart graag sober en ingetogen willen houden. Een betrokken en persoonlijke begeleiding krijgt u echter altijd!

De tarieven van deze budgetuitvaart zijn bescheiden doordat wij werken met vooraf vastgestelde arrangementen. Dit betekent onder meer dat de keuze- en uitbreidingsmogelijkheden beperkt zijn en dat het tijdstip van de uitvaart, na overleg met u, door Associatie Uitvaartverzorging wordt bepaald.

De belangrijkste kenmerken van de pakketuitvaart op een rij:

  • U krijgt een betrokken uitvaartleider die staat ingeschreven in het Register Uitvaartverzorgers.
  • De goedkope uitvaart wordt verzorgd volgens de kwaliteitseisen van
    het Keurmerk Uitvaartzorg.
  • Het afscheid en de eventuele uitvaartdienst worden gehouden in een van onze Uitvaartcentra (dus niet in de aula van crematorium of begraafplaats).
  • Het tijdstip van het rouwbezoek, afscheid en/of uitvaartdienst wordt, na overleg met u, door ons bepaald.
  • Bij een budgetcrematie: de feitelijke crematie vindt plaats op een door ons bepaald tijdstip in het crematorium Heerhugowaard.
  • Bij een budgetbegrafenis: de feitelijke begrafenis vindt plaats op een door ons bepaald tijdstip op een begraafplaats die u zelf kiest.
  • De tarieven zijn zeer bescheiden.

Vier verschillende budgetuitvaarten

De goedkope uitvaart is er in vier verschillende pakketten; een vergelijking vindt u in de hier te downloaden brochure.

                        Brochure Pakketuitvaarten
     

Wilt u een goedkope uitvaart online regelen?

Pakketuitvaart online

Nog meer korting op een uitvaart

Een pakketuitvaart is al goedkoop, maar voor leden van Associatie Uitvaartverzorging geldt nog een extra korting van 395 euro. Het lidmaatschap is bovendien gratis en levert u nog meer voordelen op, onder meer de mogelijkheid om uw wensen online vast te leggen.

Gratis lid worden