de_Ruiter

Condoleren kan op veel manieren: door een persoonlijk bezoek, een kaartje of telefoontje en tegenwoordig natuurlijk ook online. Hiervoor heeft Associatie Uitvaartverzorging een eigen herdenksite ontwikkeld. Als u door ons een uitvaart laat verzorgen, heeft u de mogelijkheid om een herdenkpagina aan te laten maken.

Een herdenkpagina ziet er ongeveer zo uit: 

Herdenksite afbeelding

 

U heeft de mogelijkheid om zelf foto's en teksten toe te voegen, en nadat u daar mee klaar bent, kunt u de pagina "delen". U kunt het webadres van de pagina bijvoorbeeld op de rouwkaart laten zetten, maar u kunt het webadres ook gemakkelijk delen via sociale media.

Zodra bezoekers op de herdenkpagina komen, hebben zij de mogelijkheid om een tekst en, indien gewenst, een foto te plaatsen. Aan mensen die moeilijk woorden kunnen vinden is ook gedacht: er kan ook alleen een kaarsje opgestoken worden. Uiteindelijk vult de hele pagina zich zo met teksten en lichtjes.

Na ongeveer een half jaar wordt de pagina gesloten, en is het mogelijk om de inhoud als een boekje te laten afdrukken.

Wilt u meer weten? Bel dan 0800-0375 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.