Vergeet mij niet

Kist, bloemen en kaarten

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van kisten, bloemen en kaarten. Denk bijvoorbeeld aan een biologisch afbreekbare kist of aan een rouwkaart met een persoonlijk gedicht. Daarnaast kan condoleren tegenwoordig ook heel mooi online, via een persoonlijke herdenkingspagina.

Kisten

In een uitvaartkist wordt de overledene begraven of gecremeerd. Deze kist komt in allerlei materialen, kleuren en stijlen. Wil je een speciale – zelfontworpen – of duurzame kist? Ook dan is er heel veel mogelijk. Onze uitvaartbegeleider helpt je bij het uitzoeken van een kist. Samen kunnen jullie de verschillende mogelijkheden bekijken.

Kist kiezen

Bloemen

Bloemen geven een uitvaart kleur. Ze hebben iets wonderlijks, geven troost en warmte, ondanks verdriet en rouw. Je kunt de bloemstukken zelf uitkiezen, bijvoorbeeld bij een bloemist in de buurt, of uitbesteden aan je uitvaartbegeleider.

Rouwkaarten

Met een rouwkaart laat je familie, vrienden en bekenden weten dat een dierbare is overleden. Eventueel nodig je hen, op deze manier, ook uit voor het afscheid. Misschien heb je al wel een ontwerp in gedachten, maar het kan ook lastig zijn om een kaart of tekst te vinden die bij jouw dierbare past. Onderstaande documenten kunnen je hierbij op weg helpen.

Herdenkingspagina

Condoleren kan op veel manieren. Met een persoonlijk bezoek of kaartje, maar ook online. Daarom bieden wij een herdenkingspagina aan. Op deze webpagina kun je zelf foto’s en teksten toevoegen en bezoekers kunnen een berichtje plaatsen.
Het webadres deel je in de rouwkaart of op social media. Na een half jaar wordt de pagina gesloten en kun je de inhoud als boekje af laten drukken.