Na de uitvaart

Voor veel nabestaanden breekt er na de uitvaart een moeilijke periode aan. Je probeert te leren leven met het verlies, terwijl er ook allerlei financiële en administratieve zaken op je afkomen. Daarom zijn wij er ook voor jou als de uitvaart achter de rug is.

Nazorg

Wij staan je bij en helpen je de draad van het leven weer op te pakken. Dat doen we zoals jij het wenst (persoonlijk, telefonisch of digitaal) met praktische hulp op basis van jouw persoonlijke situatie.

Onze nazorgmedewerkster biedt je een luisterend oor en een steuntje in de rug. Zij helpt je op weg met allerlei administratieve zaken, zoals het aanvragen van een ANW, verklaring van erfrecht en het wijzigen van de AOW, verzekeringen en toeslagen. Daarnaast verwijst zij je, indien gewenst, naar personen en instanties die gespecialiseerd zijn in hulp bij rouwverwerking.

nazorg en ondersteuning

Dankbetuigingen

Dankbetuigingen – ook wel bedankkaartjes genoemd – worden in de regel tussen de drie en zes weken na de uitvaart verstuurd. Met deze kaart – of advertentie – kun je iedereen bedanken die bij de uitvaart aanwezig was of die je tot steun is geweest, in de tijd voor of na het overlijden.