anneke_schoorl

Associatie Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit, integriteit en gedegen zorg voor overledene én nabestaanden. In alles wat wij doen (en laten) ligt het besef dat een uitvaart voor nabestaanden een unieke en emotioneel geladen ervaring is. Dit betekent onder andere dat zij kunnen rekenen op toegewijde medewerkers die hen op respectvolle wijze begeleiden.

Uitvaartcentra

Wij beschikken over zes stijlvolle uitvaartcentra. Er is dus altijd wel een uitvaartcentrum bij u in de buurt. In de meeste plaatsen hebben wij de beschikking over een "waaksuite". Dit is een sfeervolle ruimte die, door middel van een eigen sleutel, dag en nacht toegankelijk is. Klik hier voor een overzicht van onze centra.

Keurmerk uitvaartzorg

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Het keurmerk is ingesteld door de gezamenlijke brancheorganisaties. Uitvaartorganisaties die dit keurmerk voeren, voldoen aan een aantal strenge eisen. Bovendien werken ze met ervaren en goed opgeleide medewerkers. Bekijk hier een filmpje over het keurmerk.

Gecertificeerde Uitvaartverzorgers

RU logo RGB72DPIDe uitvaartverzorgers van Associatie Uitvaartverzorging voldoen als een van de eersten aan de strenge eisen om in het
Register Gecertificeerde Uitvaartverzorgers te worden opgenomen. Om in het register te komen, moet de vakbekwaamheid worden aangetoond en moet de uitvaartverzorger regelmatig deelnemen aan bij- en nascholingscursussen.

Eerlijke tarieven

Associatie Uitvaartverzorging is een dochteronderneming van Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie en Coöperatie DELA. Beide coöperaties werken zonder winstdoelstelling en staan gezamenlijk voor uitstekende zorg en begeleiding tegen redelijke tarieven.

Uitvaartvereniging-NH-Cooperatie-logo-RGB

Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie heeft ruim 30.000 leden en is hiermee een van de grootste regionale coöperatieve uitvaartverenigingen in Nederland. De Coöperatie is ruim 80 jaar geleden opgericht om hulp en steun te bieden aan nabestaanden. De grondslagen van weleer zijn nu nog steeds belangrijk. Kwaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan heel hoog in het vaandel. Door een lidmaatschap steunt u deze uitgangspunten en profiteert u van meerdere voordelen voor leden. Wilt u ook lid worden? Hier leest u meer over het lidmaatschap. 

jpg.twee kleuren.coperatie DELA voor elkaar

Het is de ambitie van DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) helpt mensen al meer dan 75 jaar tegen een eerlijke prijs met de begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Ruim 3 miljoen leden, bijna 2.300 medewerkers, 170 vestigingen en 41.000 uitvaarten per jaar maken DELA marktleider in de Benelux. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. Kijk voor meer informatie op www.dela.nl

Voor iedereen

Natuurlijk zijn onze diensten eveneens beschikbaar voor mensen die geen lid zijn van een van beide coöperaties. Ook zij profiteren van onze jarenlange ervaring, kwaliteit en redelijke tarieven.

Samenwerking met uitvaartverenigingen

Al jaren werken wij samen met uitvaartverenigingen in de Zaanstreek.
Wij verzorgen de uitvaarten van hun leden tegen ons ledentarief.
Het gaat om:

Begrafenisvereniging Barbara in Zaandam
Uitvaartvereniging St. Barbara in Wormer
Uitvaartvereniging Geloof, Hoop & Liefde in Krommenie