Uitvaartcentrum Beverwijk

Voor een uitvaart, crematie of begrafenis in Beverwijk: Associatie Uitvaartverzorging Beverwijk.

Uitvaartcentrum Beverwijk van Uitvaartverzorging IJmond ligt aan de Velserweg in Beverwijk, centraal gelegen tegenover het station en niet ver van de oprit naar de A9. Het uitvaartcentrum is een sfeervol gebouw met lichte binnenruimtes en een warm interieur.

Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag alle wensen rond de uitvaart te realiseren. Of je nu voor een begrafenis of crematie kiest, uitvaartcentrum Beverwijk biedt je de ruimte om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van je dierbare.

Bij overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u altijd (24/7) terecht op onderstaand nummer:

Onderdeel van DELA

Waaksuite / Familiekamer

In dit uitvaartcentrum is een zogenaamde waaksuite: een ruimte waarvan je de sleutel krijgt en waar je op elk moment van de dag op bezoek kunt komen. Het is een soort huiskamer met een aparte ruimte waar de overledene opgebaard ligt. Op deze manier heb je alle vrijheid om afscheid te nemen op de momenten die je zelf wilt. Er is een keuken aanwezig, en je kunt vrijelijk beschikken over koffie en thee.

Waaksuite Alkmaar

Contact- en adresgegevens

Uitvaartcentrum Beverwijk
Velserweg 18
1942 LD Beverwijk

Dagelijks van 09.00 tot 16.30 uur

(voor het melden van een overlijden belt u altijd: 0800 – 0375)

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Het uitvaartcentrum ligt tegenover het treinstation van Beverwijk. Daar stoppen tevens de bussen 59, 73, 74, 76, 78 en 167.

Impressie uitvaartcentrum Beverwijk

Uitvaartcentrum Beverwijk