Uitvaartcentrum Purmerend

Uitvaartcentrum Purmerend

Voor een uitvaart, crematie of begrafenis in Purmerend: Associatie Uitvaartverzorging Purmerend.

Uitvaartcentrum Purmerend van Associatie Uitvaartverzorging ligt aan de Purmerweg in Purmerend, pal naast de begraafplaats en het crematorium. Het is een modern gebouw met een warme inrichting en een opvallende, ronde aula.

Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag alle wensen rond de uitvaart te realiseren. Of je nu voor een begrafenis of crematie kiest, uitvaartcentrum Purmerend biedt je de ruimte om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van je dierbare.

Bij overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u altijd (24/7) terecht op onderstaand nummer:

Onderdeel van DELA

Waaksuite / Familiekamer

In dit uitvaartcentrum zijn twee zogenaamde waaksuites: een ruimte waarvan je de sleutel krijgt en waar je op elk moment van de dag op bezoek kunt komen. Het is een soort huiskamer met een aparte ruimte waar de overledene opgebaard ligt. Op deze manier heb je alle vrijheid om afscheid te nemen op de momenten die je zelf wilt. Er is een keuken aanwezig, en je kunt vrijelijk beschikken over koffie en thee.

Waaksuite Alkmaar

Vraagbaak

Elke eerste dinsdagochtend van de maand, van 10.00 – 12.00 uur, kan je op de Purmerweg terecht met al je vragen omtrent de uitvaart en alles wat daarmee samenhangt. Maar ook als je het uitvaartcentrum wilt bekijken of alleen eens kennis wilt maken ben je van harte welkom. Je hoeft geen afspraak te maken, de koffie staat altijd klaar!

Contact- en adresgegevens

Uitvaartcentrum Purmerend
Purmerweg 94
1441 RC Purmerend

Dagelijks van 09.00 tot 16.30 uur

(voor het melden van een overlijden belt u altijd: 0800 – 0375)

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Aan de Gorslaan zijn verschillende bushaltes: bij halte Waterlandlaan stoppen de bussen 105 en 306. Bij de halte Brug Wheermolen stoppen de bussen 105, 306, 376 en 413.

Impressie uitvaartcentrum Purmerend

Uitvaartcentrum Purmerend