Uitvaartcentrum Zaandam

Uitvaartcentrum Zaandam

Voor een uitvaart, crematie of begrafenis in Zaandam: Associatie Uitvaartverzorging Zaandam.

Uitvaartcentrum Zaandam van Associatie Uitvaartverzorging ligt aan de Jan van Scorelstraat in Zaandam, achter de Vincent van Goghweg. Het uitvaartcentrum is een licht gebouw met een warm interieur en een karakteristieke binnentuin.

Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag alle wensen rond de uitvaart te realiseren. Of je nu voor een begrafenis of crematie kiest, uitvaartcentrum Zaandam biedt je de ruimte om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen van je dierbare.

Bij overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u altijd (24/7) terecht op onderstaand nummer:

Onderdeel van DELA

Waaksuite / Familiekamer

In dit uitvaartcentrum is een zogenaamde waaksuite: een ruimte waarvan je de sleutel krijgt en waar je op elk moment van de dag op bezoek kunt komen. Het is een soort huiskamer met een aparte ruimte waar de overledene opgebaard ligt. Op deze manier heb je alle vrijheid om afscheid te nemen op de momenten die je zelf wilt. Er is een keuken aanwezig, en je kunt vrijelijk beschikken over koffie en thee.

Waaksuite Alkmaar

Vraagbaak

Elke eerste woensdagochtend van de maand, van 10.00 – 12.00 uur, kan je op de Jan van Scorelstraat terecht met al je vragen omtrent de uitvaart en alles wat daarmee samenhangt. Maar ook als je het uitvaartcentrum wilt bekijken of alleen eens kennis wilt maken ben je van harte welkom. Je hoeft geen afspraak te maken, de koffie staat altijd klaar!

Contact- en adresgegevens

Uitvaartcentrum Zaandam
Jan van Scorelstraat 9
1506 KA Zaandam

Dagelijks van 09.00 tot 16.30 uur

(voor het melden van een overlijden belt u altijd: 0800 – 0375)

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Bus 67 heeft een halte op de Vincent van Goghweg.

Impressie uitvaartcentrum Zaandam

Uitvaartcentrum Zaandam